wooncomfortscan


Zelfstandig blijven wonen met de Wooncomfortscan!

Vanuit onze ervaring opgedaan in het maken van een veilige en praktische badkamer leggen we ons nu ook toe op het levensloopbestendig maken van uw gehele woning.

Nu bent u misschien nog ontzettend fit en u voelt zich jong. U bent ondernemend en hebt nog een heel leven voor u. Toch is het niet onverstandig om vast na te denken over wat het voor gevolgen heeft als u toch ineens wat minder fit en mobiel bent. Kunt u dan nog steeds in en uit bad klimmen? Worden de drempels in huis ineens een opstakel? Toch wilt u nog jaren in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Dan in het niet verkeerd om nu vast te inventariseren waar in de toekomst mogelijk problemen ontstaan en om die vast aan te pakken.

Met onze Wooncomfortscan bekijken we uw woonsituatie, de toegankelijkheid, de veiligheid en het comfort van de woning en geven advies op maat over waar verbetering gewenst of noodzakelijk is.

U kunt denken aan aanpassen of verbeteren van verlichting, brandveiligheid, valpreventie en comfortoplossingen zoals een wandgreep bij het toilet en een zitje in de douche. Misschien op termijn het bad vervangen voor een inloopdouche.

Aanpassen van bestrating, seniorensloten, rookmelders, verhoogde toilet, antislip maken van de badkamervloer, drempels verwijderen en verbeteren van verlichting zijn maar enkele gebieden waar we naar kijken.
 

Vrijblijvend advies

We brengen een vrijblijvend advies uit met gespecificeerde offertes voor de gewenste aanpassingen.
Daarna kunt u alsnog kiezen om het zelf uit te voeren of door ons uit te laten voeren.

Het maken van de Wooncomfortscan met de daarbij behorende offertes is kosteloos!

 

Veilig gevoel

En bedenk.....het is een veilig gevoel voor u en uw omgeving dat uw woning levensloopbestendig is.

Den Otter Tegels - Sanitair Den Otter Tegels - SanitairDen Otter Tegels - Sanitair Den Otter Tegels - Sanitair Den Otter Tegels - Sanitair Den Otter Tegels - Sanitair Den Otter Tegels - Sanitair Den Otter Tegels - Sanitair Den Otter Tegels - Sanitair Den Otter Tegels - Sanitair Den Otter Tegels - Sanitair