chiptuning

Hoe u uw auto de ultieme start geeft

Wat is een auto tuning? Het is een proces waarmee u het interne verbrandingsmotorstelsel van uw voertuig wijzigt om deze te maximaliseren voor uw maximale uitvoer. Over het algemeen denken de meeste mensen aan de tuning van de auto als het stimuleren van de prestaties, macht, behandeling of zelfs brandstofverbruik van uw voertuig, hoewel er veel manieren zijn waarop u de motorinstellingen kunt aanpassen om te wijzigen hoe de auto wordt uitgevoerd in verschillende rijomstandigheden Een voorbeeld hiervan is ECU- of elektronische besturingseenheid, het deel dat alle interne bedieningselementen en software binnen het motorkanagementsysteem is. Het regelt alle motiefuncties zoals ontsteking, inactieve controle, airconditioning, brandstofmengsel, transmissie en meer.

 

Via Turboeecu K-Suite is een van de toonaangevende merken auto-tuning en produceert al geruime tijd superieure producten. Het bedrijf produceert zowel binnen- als buitenopname-oplossingen die effectief zijn bij het optimaliseren van de prestaties in de meest veeleisende omstandigheden. Ze zijn uitstekend voor zowel diesel- als benzinemotoren, ongeacht het motorype. Als u geïnteresseerd bent in het maximaliseren van de prestaties van uw auto, is het via Turboeecu K-Suite misschien een geweldige oplossing.

 

Een ander stemproduct van Via Turboeecu is hun turboomecu-fase 3.

Dit product biedt een verbeterde combinatie van vermogenswinsten en efficiëntie. Voor de meeste auto-afstemmingsprojecten zijn fasen één en twee al voldoende, maar voor de meeste dieselmotoren biedt fase drie een uitstekende combinatie van machtswinsten en efficiëntie. Met de nieuwe productlijn van Ecuflash II die beschikbaar is bij Via Turboeecu, kunnen klanten nog meer vermogenswinsten bij elk project ervaren, terwijl ze ook grote efficiëntiewinsten zien.

 

Wanneer auto-eigenaren kiezen voor auto tuning-oplossingen, vinden ze vaak niet tevreden met hun oorspronkelijke motorresultaten. Dat is de reden waarom veel tuners het hun missie hebben gemaakt om een uitgebreid leven voor motoronderdelen te bieden door gemeenschappelijke problemen met gemeenschappelijke onderdelen aan te pakken en te adresseren met originele fabrikanten. Enkele van de meest voorkomende problemen met originele apparatuur omvatten oververhitting en zelfs verbranden van motoren, die kunnen worden vermeden door de stappen te volgen die worden gegeven door professionele tuners.

Door deze problemen aan te pakken op een in de fabriek gecertificeerde afstemmingskit, kunnen fabrieksresultaten volledig worden hersteld.

 

Via Turboeecu Tuning Intermediate is een ander uitstekend product dat beschikbaar is via de Via Turboeecu dat een gemeenschappelijk probleem oplevert met een hoge prestatietuning. Dit probleem wordt demping genoemd. Hoog presterende motoren hebben voldoende druk- en uitlaatstroom om de warmte uit de buurt van belangrijke componenten te verplaatsen, maar als de uitlaat niet in staat is om de warmte weg te verplaatsen, kan dit in de loop van de tijd thermische schade veroorzaken, waardoor een auto buiten de snelheid gaat of een slechte paardenkracht heeft. Door extra conditionering toe te voegen aan de koppakkingen en kleppen, kan dit de luchtstroom het vuur van deze sleutelcomponenten verplaatsen.

 

Eén ding om in gedachten te houden met de reparatie- en afstemoplossing voor automotive-motor, is dat problemen die beginnen tijdens het opstarten of inactief, meestal niet escaleren tot motorfalen. Gemeenschappelijke symptomen geassocieerd met afstemmen omvatten; Wanneer u een van deze symptomen opmerkt, moet u altijd overwegen via Turboeecu-ontsteking en prestatie-tuning als een mogelijke oplossing voor uw probleem.

Klik hier Chipperformance

Leave a Reply

Your email address will not be published.